H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup H. van Durme & M. Dalderup

Blockchain: moving forward

De evolutie van Blockchain is een rollercoaster.

De laatste jaren groeide Blockchain als een utopisch idee uit tot gehypte memes, het maakte de sprong van handelsmiddel op het Dark Web naar gerespecteerde munt in Wallstreet. En van een applicatie om digitale tekeningen uit te wisselen naar een platform om de herkomst van voedsel te traceren.

Vandaag lijkt Blockchain stil te vallen, maar niets is wat het lijkt. Wat kunnen we morgen verwachten? Tijdens de pitch van Maurice Dalderup en Hadrien van Durme ontdekt u wat er broeit in de wereld van Blockchain.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website. U kunt hier meer informatie er over lezen, de website verlaten of alle cookies accepteren.