4 keer op rij Great Place To Work 2017/2018/2019/2020

Ontdek waarom

Ons bedrijf heeft een uitgebreid platform om te groeien, plezier te maken en uit te blinken. De beste versie van jezelf? Die ontdek je bij Bewire.

Yes! We did it again! Onze vierde deelname aan Great Place to Work werd wederom een succes! Onze medewerkers gaven Bewire unaniem positieve feedback op een hele reeks aspecten. Waarom zijn onze werknemers zo lovend? We lijsten met trots enkele Bewire-troeven op:

Jonas en Anissa tijdens de Bewire Boardgame Night Een gezamelijke rustpauze tijdens de Shortski Kristof en Jasper aan het werk

Kennisdeling en Kameraadschap

Bij Bewire kom je terecht in een familie vol gepassioneerde developers, analisten, project managers en designers. Ambitie, humor en vakkennis vullen de ruimte en vanaf het eerste moment snuif je de positieve vibe op. Je wordt meegezogen in een uitdagende en verrijkende professionele omgeving waar jij het ritme bepaalt van jouw groeiproces.

Als consultant zit je vaak samen met Bewire collega’s op één project, waardoor het teamgevoel aanwezig blijft. Daarnaast organiseren we ook extravagante social events waar je elkaar door en door leert kennen:

Onboarding

Welkom thuis! Dat hartverwarmende gevoel geven we onze starters graag vanaf dag één. Dankzij het Bewire magazine ben je helemaal voorbereid op je eerste dag. Een taxi pikt je op, je krijgt een persoonlijk ontvangst door een managing partner en de rest van het team staat te popelen om jouw pool- of playstationskills te testen.

Nils & Dylan op hun Onboarding dag met de taxi

BeDay

Onze jaarlijkse offsite is keer op keer een rijkgevulde dag vol nieuws, kennisdeling en collegialiteit. Op deze bijeenkomst krijgen alle medewerkers een grondige update over het het reilen en zeilen binnen Bewire en gebeuren er tal van leuke teambuilding activeiten.

Een gids legt het stadsspel uit tijdens BeDay

Babyweekend

We willen starters ieder jaar onderdompelen in The Bewire Way. Daarom nemen we ze mee naar de Ardense bossen voor een oldschool teambuilding. Tijdens deze dagen ontstaat er een hechte band tussen managers en nieuwe werknemers. Iedere werknemer heeft mooie herinneringen aan zijn/haar babyweekend-ervaring.

Babyweekend

B_Hack'd

De Bewire hackathon is een inspirerend weekend waar we kennis en creativiteit bundelen. Complementaire teams bedenken een uniek concept binnen het thema van de hackathon. Na intensief brainstormen en coderen in het holst van de nacht, stellen alle teams hun proof of concept voor aan de jury.

B_Hack'd team

B-Inspired

Enkele keren per jaar organiseren we een inspirerende avond waar kennisdeling en professionele passie centraal staan. Tijdens een pitch krijgen collega's de kans om hun visie, ervaring of inzicht met elkaar te delen over een zelfgekozen onderwerp.

Jeroen presenteert op B-Inspired

Shortski

Het meest beruchte social event is ongetwijfeld onze jaarlijkse shortski. Drie dagen lang staan we op skilatten en snowboards. Sommige collega's trekken te voet de bergen in. 's Avonds komt de hele bende samen in de après-ski bar om de ziel uit het lijf te feesten! Kortom: de ideale format waar collega's, vrienden worden.

Bewire Shortski wandelaars

Karting Cup

Ieder jaar strijden we nek aan nek voor de Bewire Karting Cup. Een avond voor snelheidsduivels en liefhebbers van ronkende motoren. Ready. Set. Go!

Bewire Karting Cup

Bewire Sports

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat vinden we ontzettend belangrijk. Daarom stellen we regelmatig sportieve doelen. Zo namen we al verschillende keren deel aan cityruns en obstacle runs, we gingen op fietstocht in de Vogezen én we lieten onze lichamelijke conditie testen bij Energy Lab.

Bewire collega's op Climbing For Life

Boardgame Night

We spelen een spel vanavond! Iedere maand komen onze consultants samen om bordspelletjes te spelen. Een avond met pizza, ambiance en af en toe een slechte verliezer. ;-)

Bewire collega's op de Boardgame Night

Wat houdt zo'n Great Place to Work -certificaat eigenlijk in?

Vlerick Business Hogeschool stuurt ieder jaar een De Trust Index© enquête uit naar onze medewerkers. De vragenlijst peilt naar het algemeen welzijn binnen onze organisatie. Onze medewerkers geven hun anonieme score op het vlak van betrokkenheid, groeimogelijkheden, samenhorigheid en transparantie binnen het bedrijf.

Deelnemende bedrijven worden ook steeds onderworpen aan een Culture Audit©. Daarin evalueert de jury het werkgeversbeleid. Bewire behoort voor het vierde jaar op rij tot de Great Place to Work Certified. Een onmiskenbare straffe prestatie voor zo'n jong bedrijf!

Hoe soigneren wij onze werknemers?

Competitief brutoloon

Wagen + tankkaart

Macbook of laptop

GSM abonnement

Maaltijdvergoeding

Groepsverzekering

Hospitalisatieverzekering

Opleidingsbudget

Interne training & kennisdeling

Social events & teambuilding

Fun & Games

Droge humor van de bovenste plank

Bewire coördinators op de Great Place To Work uitreiking
Een Great Place to Work is een bedrijf waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. Bij Bewire klopt het plaatje volledig.