Onze tweede deelname is wederom een succes! Bewire mag zich nogmaals een Great Place To Work noemen. Op de tevredenheidsenquête onder onze werknemers haalden we een gemiddelde score van 9/10. Een resultaat waar we terecht trots op mogen zijn!

Bewire is a great place to Think – Create – Innovate & … Work! Maar waarom?

Welkom vanaf dag één

Bij Bewire heerst een warm familiegevoel. Wie als nieuwe medewerker start, voelt zich dan ook bijzonder welkom vanaf dag één. We are Bewire!

Verschillende events

In een groeiende organisatie als de onze ken je niet iedereen vanaf de eerste dag. Bovendien zijn heel wat consultants aan de slag bij klanten. Daarom organiseren we doorheen het jaar tal van evenementen. Zo kan je elk kwartaal deelnemen aan deze activiteiten:

Get Bewired: Een presentatie op een mooie locatie waar de cijfers, nieuwe medewerkers en nieuwe initiatieven worden voorgesteld.

Beginnersdrink: Alle starters worden op de laatste donderdag van het kwartaal uitgenodigd om informeel kennis te maken met de andere nieuwelingen. Ook de Managing Partners van Bewire en haar partnerbedrijven zijn dan van de partij.

Social events zoals karting, bioscoopbezoek, boardgame nights, escape game …
Beginnersweekend: In het laatste kwartaal van elk jaar organiseren we een beginnersweekend (of “baby weekend”). Teambuilding tussen Managing Partners en nieuwe starters staat dan centraal.

Squads: Bewire spoort kennisdeling sterk aan. Onze werknemers organiseren regelmatig op eigen initiatief avondsessies rond technologische topics zoals Ionic squad, Java EE squad, Frontend squad, Functional programming squad …

Bewire Sports: Je merkt het: we willen dat iedereen zich goed voelt bij Bewire. Daarom investeren we ook volop in sport. Met Bewire Sports brengen we onze mensen meer aan het bewegen, op een verantwoorde manier én op ieders eigen tempo.

Shortski: No words needed…

Maar wat is zo’n Great Place To Work-certificaat nu eigenlijk?

Great Place to Work is een initiatief van de Vlerick Business School. Alles begint met een jaarlijkse, anonieme enquête bij bedrijven in heel België. Zo wil Vlerick de tevredenheid van medewerkers in kaart brengen. Er wordt gepeild hoezeer ze hun werkgever vertrouwen, hoe trots ze zijn op hun werk én hoeveel plezier ze beleven op de werkvloer.

Bewire op Made In Kempen

Er verscheen recent een artikel over de Great Place To Work bekendmaking in Brussel op Made in Kempen.
“De anonieme uitkomst van de peilingen bij onze medewerkers zijn steeds weer een spannend moment”, vertelt Jeroen Benats.
Je kan het volledige artikel hier lezen.

De Bewire coördinators, Tom, Jens, Luca, Jeroen en Bart op de bekendmaking

Correct loonpakket

Bij Bewire bestaat het loonpakket standaard uit deze elementen:

  • Brutoloon
  • Wagen + tankkaart
  • Mac of laptop
  • GSM abonnement
  • Maaltijdvergoeding
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering van DKV

Behaal je als medewerker bijkomende certificaten? Mooi zo: daarmee laat je zien dat je na de werkuren ook bezig bent met extra training én dat je met plezier technische events bijwoont. Bij Bewire word je daar zeker voor beloond!

Vraag het maar aan onze medewerkers: qua teamspirit en plezier zit het méér dan goed bij Bewire. We work hard, we play hard(er)!

Wil je graag werken in een Great Place To Work?

Kijk op bewiretalent.be