Best Workplace badge

#1
Best Workplace
& Great Place To Work certified

Back on top!

In onze ogen zijn we dat altijd gebleven, maar we zijn nu opnieuw officieel verkozen tot nr. 1 beste werkplek in België in de categorie 'bedrijven met 100 tot 249 medewerkers'. Hoe we dat deden, doen en steeds willen blijven doen? Dat lees je hier!

Great Place To Work anno 2017

Het Great Place to Work® Institute en Vlerick Business School onderzoeken elk jaar op welke manier organisaties zorgen voor hun medewerkers. Aan de hand van een bevraging van al onze medewerkers en het doorlichten van onze HR-praktijken meten zij de kwaliteit, mensgerichtheid, diversiteit en originaliteit van onze bedrijfscultuur.


5 Great Place To Work badges

Life is short. Work somewhere great!

Somewhere great? Dat is Bewire!

Wat typeert een 'Best Workplace'

Inclusiviteit, vertrouwen en groei. Een werkgever die aandacht heeft voor elk persoonlijk en professioneel groeipad, in wederzijds vertrouwen.

Eigenheid en trots. Een professionele omgeving waar je 100% jezelf kan zijn en waar medewerkers trots zijn op hun job.

Collegialiteit en plezier. Een werkplek waar iedereen plezier heeft in zijn werk en zich verbonden voelt met collega's.

Een Great Place to Work is een bedrijf waar er wederzijds vertrouwen is tussen management en werknemers, iedereen trots is op zijn job en plezier beleeft op het werk. Bij Bewire klopt het plaatje volledig. — Jeroen Benats, Managing Partner Bewire

Dit zijn onze basiswaarden. Onze focus van 's morgens tot 's avonds, en ver daarbuiten.

Groeien, leren, ondernemen. Bij Bewire kan het! 360°, en verder.

Bij Bewire is teamspirit het sleutelwoord. Wie hier start, voelt zich meteen welkom. Ambitie, humor en vakkennis vullen de ruimte en de positieve vibe is er vanaf het eerste moment. Je wordt meteen meegezogen in een uitdagende en verrijkende werkomgeving waar jij het ritme bepaalt van jouw groeiproces.

Daarnaast kan iedereen zijn of haar expertise, ervaringen en interesses op verschillende manieren met collega’s delen. Ons ecosysteem zorgt ervoor dat deelbedrijven uit diverse vakgebieden nauw met elkaar in contact staan en dat kennisdeling en innovatie aangewakkerd wordt aan de hand van talrijke initiatieven.

Wil je sparren en bijleren van andere professionals? Sta je te springen om samen te werken met gelijkgezinde collega’s? Ben je iemand die graag experimenteert met nieuwe concepten of technologieën? Of zoek je een werkplek waar je jezelf nog meer kan ontplooien binnen je vakgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek hieronder een greep uit ons aanbod:

Freestyle events

Elke maand komen heel wat Bewirers samen voor een freestyle event. Een avond vol pizza, ambiance en elke maand een andere activiteit, zoals cocktails, spelletjes ... .

Bewire collega's op de Boardgame Night

Onboarding

Welkom thuis! Dat hartverwarmende gevoel geven we onze medewerkers graag vanaf dag één. Op je eerste dag pikt een taxi je op, word je persoonlijk ontvangen door een managing partner en de rest van het team staat te popelen om je te leren kennen.

Nils & Dylan op hun Onboarding dag met de taxi

Familiedag

Bij Bewire is work-life balance een belangrijke factor en dat zetten we elk jaar graag extra in de verf tijdens onze familiedag. We naar een fijne locatie, zoals een pretpark of dierentuin waar jong en oud zich kunnen uitleven en waar we elkaars gezin beter leren kennen.

Een gids legt het stadsspel uit tijdens BeDay

Babyweekend

We willen starters onderdompelen in The Bewire Way. Daarom nemen we ze mee naar de Ardense bossen voor een oldschool teambuilding. Op die manier leren managers en nieuwe werknemers elkaar meteen kennen, op een informele (en overgetelijke) manier.

Babyweekend

Shortski

Het meest beruchte social event is ongetwijfeld onze jaarlijkse shortski. Drie dagen lang staan we op skilatten en snowboards. Sommige collega's trekken te voet de bergen in. 's Avonds komt de hele bende samen in de après-ski bar om de ziel uit het lijf te feesten! Kortom: de ideale format waar collega's, vrienden worden.

Bewire Shortski wandelaars

Karting Cup

Ieder jaar strijden we nek aan nek voor de Bewire Karting Cup. Een avond voor snelheidsduivels en liefhebbers van ronkende motoren. Ready. Set. Go!

Bewire Karting Cup

Bewire Sports

Sporten is gezond, dat hoeven we niemand te vertellen. Onder het motto ‘Voor ieder wat wils’, proberen we het aanbod up to date te houden en organiseren we tal van nieuwe initiatieven en challenges.

Bewire collega's op Climbing For Life

Kennisdeling

We organiseren op regelmatige tijdstippen kennissessies voor elk instapniveau en op allerlei manieren. Van workshops tot webinars, van persoonlijke trainingen tot soft skills. Jij kiest wat jou aanspreekt.

Kennisdeling

Happy employees? Da's onze prioriteit!

‘Employee Experience’ is een ruim begrip. Het slaat op de volledige ervaring die wij als werkgever willen bieden aan onze medewerkers vanaf het moment dat ze bij ons starten, totdat ze ons bedrijf verlaten. Tijdens je carrière bij Bewire proberen je zo goed mogelijk professioneel te ondersteunen en te begeleiden. We zetten in op je persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen, maar leggen ook de nadruk op kennisdeling, kameraadschap, respect, transparantie en communicatie.

Kortom: Het werkgeluk van iedere Bewirer is bij ons een belangrijke doelstelling. Doordat we ervan bewust zijn dat deze term door iedereen anders wordt ingevuld, streven we naar een all-inclusive omgeving waar iedereen op kan rekenen met zijn of haar behoeftes.

Wie de ambitie heeft om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en hier ook voor de volle 100% voor wil gaan, krijgt bij Bewire de kans om dat te doen. Dieter Van Hoof
Deel uitmaken van een Best Workplace? Graag!
Ontdek onze vacatures
What's in it for you?

All-inclusive werkomgeving

Flexibel en competitief loonpakket

Wagen + tankkaart

Macbook of laptop

Work-life balance

Groeikansen

Interne training & kennisdeling

Social events & teambuilding

Fun & Games

Droge humor van de bovenste plank

home office budget

Wellbeing

Bewire coördinators op de Great Place To Work uitreiking