Bewire Roots

De thuisbasis voor de visionair van vandaag en morgen

Bewire training: coachend leiderschap

Bewire is een omgeving waar iedereen wordt aangemoedigd wordt om te ondernemen. Van het organiseren van events tot het uitbouwen van een deelbedrijf. Elk initiatief – hoe klein ook – wordt onder de loep genomen en ondersteund. 

We willen daar echter nog een stapje verder in gaan, letterlijk, buiten de grenzen van onze ecosysteem. En zo ontstond Bewire Roots.

Bewire fungeert als klankbord en adviseur voor elke ondernemer, binnen én buiten het bestaande ecosysteem. Met dat draagvlak willen en kunnen we ook ondersteuning bieden aan elk ondernemersidee dat ‘mensgericht’ is.

Bewire Roots baseert zich op 4 vaste kernwaarden, namelijk stabiliteit, veiligheid, know-how en uitdaging. We zijn er immers van overtuigd dat die waarden de basis (of de wortels) vormen voor ondernemers om eindeloos te groeien en zich te ontplooien.

Wat ondernemen bij ons écht betekent? Je staat er nooit alleen voor, we helpen je je visie te vertalen naar de realiteit, bieden inspiratie en versterken je als mens. En die aanpak werkt, zo bleek al meermaals.

Ga naar roots.bewire.be