Kennisdeling

Jonas toont een slide over Machine Learning tijdens zijn een sessie over Artificial Intelligence

Bewire is een omgeving waar iedereen aangemoedigd wordt om kennis en expertise te delen. Het DNA van onze organisatie zit ‘m nu eenmaal de kruisbestuiving tussen consultants en het ecosysteem tussen deelbedrijven.

Daarom organiseren we op regelmatige tijdstippen kennissessies voor ieder instapniveau en organiseren we om de paar maanden B-Inspired. Dé uitgelezen kans om Bewire medewerkers hun passie te laten pitchen op een podium. Collega’s ontdekken er verschillende toepassingen van AI en Blockchain. En ze delen hun inzichten over specifieke frameworks, ontwikkelingsplatformen en consultancy.

Bij Bewire leren alle consultants constant van elkaar bij. Bovendien geven we hen de mogelijkheid om frequent inspiratie op te doen tijdens conventies, cursussen en online modules. In onze B-Labs omgeving experimenteren ze verder met nieuwe technieken om zich te verdiepen in onbekend terrein.

De verworven vakkennis en hands-on ervaring dragen we ook graag over tijdens trainingen en workshops bij klanten en scholen. Onze experten passen zich aan aan het kennisniveau van uw medewerkers of studenten en geven bruikbare tips & tricks die u meteen kan toepassen binnen uw sector of vakgebied.

Tijdens onze bedrijfsworkshops streven we steeds naar een concreet eindresultaat dat u met of zonder onze hulp verder uitrolt. Met digitale transformatie en innovatie in het achterhoofd houden we samen met u brainstormsessies over de implementatiemogelijkheden van nieuwe technologieën. En we bekijken de opties voor de optimalisatie van uw software applicaties en bedrijfsprocessen.

Bewire is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille en geeft opleidingen over uiteenlopende topics. Heeft u interesse in een workshop, brainstormsessie of training? Of wilt u graag een B-Inspired sessie bijwonen? Wij kijken uit naar uw komst!

Neem vrijblijvend contact op met ons om het trainingsaanbod te bespreken.

Benieuwd naar de voorgaande keynotes van onze collega’s?

Surf dan naar b-inspired.be