Software Delivery Center

Luca spreekt over Software Delivery Center op de Bewire offsite

Het Software Delivery Center van Codrigo legt zich toe op project opvolging en project analyse. Ze zijn uw oplossingsgerichte partner die instaat voor de volledige lifecycle van uw IT project. Daarnaast kan u ook op hen rekenen bij het uitkiezen van de geschikte resources voor de noden van uw project.

Hun dienst ‘Team As A Service‘ zegt wat het belooft. Dankzij het ecosysteem van Bewire stellen zij in een mum van tijd vakmensen samen die hun schouders zetten onder uw IT project. Deze software developers, project managers, functioneel analisten en integratie experten zijn net als een geoliede machine. Bovendien hebben ze allemaal hetzelfde doel: een kwalitatieve oplevering die de verwachtingen overstijgt.

De term Agile project management neemt Codrigo niet zomaar in de mond. Ze doen er alles aan om door middel van een iteratief proces de tijd, het budget, de communicatie en de kwaliteit in acht te houden. Hun Software Factory staat voor doorgedreven opvolging en vakkennis. Dat vertaalt zich in kwalitatieve en tevreden klanten. Bekijk zeker enkele uitgelichte cases die tot stand kwamen dankzij dit ijzersterk staaltje teamwork.

Heeft u een software project dat op dit moment moeilijk loopt? Schakel hen in voor een grondige analyse die de problemen in kaart brengt. Ze stellen u oplossingen voor om de zwakke punten binnen het project aan te pakken. Op die manier gaan ze aan de slag en zetten ze uw IT project weer op rails.

Wilt u graag samenzitten om de mogelijkheden voor uw bedrijf te overlopen?

Neem dan vrijblijvend contact op.