Best Workplace badgeBest workplace 2021

De ultieme bekroning voor onze mensgerichte bedrijfsaanpak

Wat betekent deze titel nog meer? Ontdek het hieronder

Bewire is officieel één van de 10 beste werkplekken van België

Het Great Place to Work institute van Vlerick Business School onderzoekt ieder jaar op welke manier organisaties zich ontfermen over hun werknemers. Aan de hand van Trust Index© enquête en een Culture Audit© dossier meet zij onder andere de kwaliteit, diversiteit en originaliteit op het vlak van employer branding initiatieven.

Bewire verwierf maar liefst 5 keer op rij de titel Great Place to Work.

Dit jaar overtreffen we onszelf en kunnen we ons met trots Best Workplace noemen. We staan hierdoor, dankzij de scores van onze eigen medewerkers, officieel in de top 10 van beste Belgische werkgevers met minder dan 500 werknemers.

5 Great Place To Work badges

Wat typeert een ‘Best Workplace’

Een all-inclusive werkgever met aandacht voor ieders groeipad.

Een professionele omgeving waar je jezelf kan zijn en waar je trots op bent.

Een werkplek waar je plezier hebt in het samenwerken met collega’s.

Een Great Place to Work is een bedrijf waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. Bij Bewire klopt het plaatje volledig. — Jeroen Benats, Managing Partner Bewire
5 Great Place To Work party

Dit zijn onze basiswaarden waar we iedere dag naar streven

Excellence

Ik merk dat veel collega’s dezelfde drive hebben om uit te blinken in hun vak en met veel passie hun bijdrage leveren aan ieder project waar ze aan meewerken. Sigrid Spaas

Impactfullness

Binnen Bewire werk je aan interessante projecten met potentieel een groot bereik van eindgebruikers. Het is fijn om te weten dat mijn werk een verschil maakt en ook gewaardeerd wordt. Niels Anthonis

Respect

Mijn mening wordt hier gewaardeerd en er wordt rekening mee gehouden wanneer er beslissingen worden genomen die een impact zullen hebben op mijn werk. Stephanie Willekens

Togetherness

Vanaf de eerste dag dat ik hier werkte, werd ik ondergedompeld in een bad van collegialiteit. Ik voelde meteen dat ik hier naast collega’s ook vrienden kon maken. Axel Vuylsteke

Empowerment

Iedereen kan een bijdrage leveren en zelf ownership nemen om zijn of haar idee tot een volledig nieuw initiatief uit te bouwen. Philip Boermans

Getriggerd door onze troeven? Solliciteer nu!

Word een Bewirer en ontvouw je potentieel 360°

Bij Bewire heerst een onnavolgbare teamspirit. Wie als nieuwe collega hier start, voelt zich meteen welkom vanaf dag één. Ambitie, humor en vakkennis vullen de ruimte en vanaf het eerste moment snuif je de positieve vibe op. Je wordt meteen meegezogen in een uitdagende en verrijkende werkomgeving waar jij het ritme bepaalt van jouw groeiproces.

Daarnaast kan iedereen zijn of haar expertise, ervaringen en interesses op verschillende manieren met collega’s delen. Ons ecosysteem zorgt ervoor dat deelbedrijven uit diverse vakgebieden nauw met elkaar in contact staan en dat kennisdeling en innovatie aangewakkerd wordt aan de hand van talrijke initiatieven.

Wil je sparren en bijleren van andere professionals? Sta je te springen om samen te werken met gelijkgezinde collega’s? Ben je iemand die graag experimenteert met nieuwe concepten of technologieën? Of zoek je een werkplek waar je jezelf nog meer kan ontplooien binnen je vakgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek hieronder een greep uit onze waaier aan activiteiten en initiatieven:

Boardgame Night

We spelen een spel vanavond! Iedere maand komen onze consultants samen om bordspelletjes te spelen. Een avond met pizza, ambiance en af en toe een slechte verliezer. ;-)

Bewire collega's op de Boardgame Night

Onboarding

Welkom thuis! Dat hartverwarmende gevoel geven we onze starters graag vanaf dag één. Dankzij het Bewire magazine ben je helemaal voorbereid op je eerste dag. Een taxi pikt je op, je krijgt een persoonlijk ontvangst door een managing partner en de rest van het team staat te popelen om jouw pool- of playstationskills te testen.

Nils & Dylan op hun Onboarding dag met de taxi

BeDay

Onze jaarlijkse offsite is keer op keer een rijkgevulde dag vol nieuws, kennisdeling en collegialiteit. Op deze bijeenkomst krijgen alle medewerkers een grondige update over het het reilen en zeilen binnen Bewire en gebeuren er tal van leuke teambuilding activeiten.

Een gids legt het stadsspel uit tijdens BeDay

Babyweekend

We willen starters ieder jaar onderdompelen in The Bewire Way. Daarom nemen we ze mee naar de Ardense bossen voor een oldschool teambuilding. Tijdens deze dagen ontstaat er een hechte band tussen managers en nieuwe werknemers. Iedere werknemer heeft mooie herinneringen aan zijn/haar babyweekend-ervaring.

Babyweekend

B_Hack'd

De Bewire hackathon is een inspirerend weekend waar we kennis en creativiteit bundelen. Complementaire teams bedenken een uniek concept binnen het thema van de hackathon. Na intensief brainstormen en coderen in het holst van de nacht, stellen alle teams hun proof of concept voor aan de jury.

B_Hack'd team

B-Inspired

Enkele keren per jaar organiseren we een inspirerende avond waar kennisdeling en professionele passie centraal staan. Tijdens een pitch krijgen collega's de kans om hun visie, ervaring of inzicht met elkaar te delen over een zelfgekozen onderwerp.

Jeroen presenteert op B-Inspired

Shortski

Het meest beruchte social event is ongetwijfeld onze jaarlijkse shortski. Drie dagen lang staan we op skilatten en snowboards. Sommige collega's trekken te voet de bergen in. 's Avonds komt de hele bende samen in de après-ski bar om de ziel uit het lijf te feesten! Kortom: de ideale format waar collega's, vrienden worden.

Bewire Shortski wandelaars

Karting Cup

Ieder jaar strijden we nek aan nek voor de Bewire Karting Cup. Een avond voor snelheidsduivels en liefhebbers van ronkende motoren. Ready. Set. Go!

Bewire Karting Cup

Bewire Sports

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat vinden we ontzettend belangrijk. Daarom stellen we regelmatig sportieve doelen. Zo namen we al verschillende keren deel aan cityruns en obstacle runs, we gingen op fietstocht in de Vogezen én we lieten onze lichamelijke conditie testen bij Energy Lab.

Bewire collega's op Climbing For Life

Faciliteren in werkgeluk, da’s onze kerntaak als werkgever.

‘Employee Experience’ is een ruim begrip, het slaat op de volledige ervaring die wij als werkgever willen bieden aan onze medewerkers vanaf het moment dat ze bij ons opstarten, totdat ze ons bedrijf verlaten. Tijdens je carrière bij Bewire proberen je zo goed mogelijk professioneel te ondersteunen en te begeleiden. We zetten in op je persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen, maar leggen evenzeer de nadruk op kennisdeling, kameraadschap, respect, samen plezier maken, waardering, transparantie en communicatie.

Kortom: Het werkgeluk van iedere Bewirer is bij ons een belangrijke doelstelling. Doordat we ervan bewust zijn dat deze term door iedereen anders wordt ingevuld, streven we naar een all-inclusive omgeving waar iedereen op kan rekenen met zijn of haar behoeftes.

Human Capital staat bij ons op nummer één, wij streven naar gelukkige werknemers die zich thuisvoelen in ons bedrijf. Julie Van Gorp, HR Manager

Wil je ook werken bij een Best Workplace? Ontdek onze vacatures

Welke perks bieden wij onze medewerkers?

All-inclusive werkomgeving

Flexibel en competitief loonpakket

Wagen + tankkaart

Macbook of laptop

Work-life balance

Groeikansen

Interne training & kennisdeling

Social events & teambuilding

Fun & Games

Droge humor van de bovenste plank

Innovatieve tools

Wellbeing

Bewire coördinators op de Great Place To Work uitreiking