11/10/2019

Toegankelijke B-Inspired keynotes inspireren voor het eerst extern publiek

Auteur

Sigrid Spaas

B-Inspired is al enkele jaren op rij een succesvol keynote evenement waar kennisdeling centraal staat. De speeches werden tot nu toe enkel intern georganiseerd om werknemers te inspireren, maar vandaag zette Bewire voor het eerst haar deuren open om ook jonge, gepassioneerde IT’ers van buitenaf te stimuleren om hun tanden te zetten in nieuwe concepten en methodes. Techgoeroe en CIO van KBC Groep, Rudi Peeters, beet alvast de spits af met zijn pleidooi over de noodzaak van innovatie en digitale transformatie.

De markt en het gedrag van consumenten verandert in sneltempo. De opkomst van AI, Blockchain en andere vooruitstrevende technologieën staan klaar om de wereld te veroveren. Chatbots, Internet of Things, robots en communicerende, herbruikbare data zijn binnenkort volledig geïntegreerd in ons dagelijks leven. En die dreigende stroomversnelling kaarten de sprekers van B-Inspired aan vanuit verschillende invalshoeken.

Het is noodzakelijk om jonge techneuten en ondernemers aan te moedigen om nieuwe paden in te slaan. Om niet het vertrouwde pad te bewandelen, maar om mee te durven surfen op de golf van technologische vooruitgang”, verklaart Jeroen Benats, Managing Partner van Bewire.

Er schreven in totaal 75 IT’ers en ondernemers in vanuit verschillende expertisegebieden. Hierdoor werd voor Bewire het doel bereikt om eigen AI experten, Blockchain architecten en Integratie specialisten een klankbord te geven en hen in contact te brengen met andere techneuten die het IT landschap van morgen mee zullen vormgeven.

Ontdek hier meer over B-Inspired en bekijk de boeiende keynotes van verschillende experten.

Ook Rudi Peeters, CIO van KBC Groep, droeg bij aan de inspirerende avond. Hij is een leider op het vlak van transformatie en beaamt als geen ander de urgentie aan strategische en technische paraatheid van bedrijven. Als toonaangevend figuur binnen één van de meest innovatieve corporate bedrijven van het land, sprak hij over zijn ervaringen en de visie die hij heeft op digitale innovatie. Zijn getuigenis en inspirerende keynote leverde stof tot nadenken en bracht het aanwezige netwerk dichter bij elkaar.

Bewire zet kennisdeling en elkaar inspireren centraal. Dankzij haar nieuwe vestiging in de Corda Campus zit zij middenin een hub vol technologische vernieuwing en gelijkgezinde professionals. De ideale omgeving om de missie van B-Inspired levendig te houden.