Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke Axel Vuylsteke

De strategische kant van test automatisering

Test automatisering wordt meer en meer gezien als de enige ‘moderne’ manier om een hoge kwaliteit te verkrijgen in een digitaal project. Maar weinig mensen weten wat er allemaal bij komt kijken.

Deze expertise binnen IT omhelst zoveel meer dan enkel een developer die een reeks Selenium testjes schrijft. Er gaat een hele strategiebepaling aan vooraf om te bepalen op welke verschillende levels test automatisatie uitgerold kan worden. Denk maar aan Unit Testen, Integratie Testen, Contract Testen, GUI Testen,…en ga zo maar door.

Waarom is zo’n strategie van levensbelang om de kwaliteitsnorm van een digitaal project te behalen? En is test automatisatie de enige juiste oplossing of moet dit toch genuanceerd worden? Dat vertelt Axel je in geuren en kleuren tijdens zijn pitch.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website. U kunt hier meer informatie er over lezen, de website verlaten of alle cookies accepteren.