Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof Roeland De Smedt & Dieter Van Hoof

De Cloud revolutie, tools en technologieën van de toekomst

Volgens Gartner zal in 2022 de helft van de migraties naar cloud met 2 of meer jaar uitgesteld worden door een gebrek aan cloud IaaS kennis. Tegen 2024 zal de waarde van de cloud markt verdubbelen ten opzichte van 2020. Roeland De Smedt en Dieter Van Hoof geven een overzicht van populaire technologieën en tools die deze evolutie zullen ondersteunen. Naast Azure en AWS, geven zij ook een overzicht van Infrastructure as code en cloud networking tools.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website. U kunt hier meer informatie er over lezen, de website verlaten of alle cookies accepteren.