The Bewire management team met hun verkregen certificaat op de Great Place To Work award show

Back on top!

No. 1 Best Workplace

In onze ogen zijn we dat altijd gebleven, maar we zijn nu opnieuw officieel verkozen tot nr. 1 beste werkplek in België in de categorie 'bedrijven met 100 tot 249 medewerkers'. Daar deel van uitmaken? Graag! En dat kan op allerlei manieren.

Ik zoek een job Ik wil ondernemen

Start at the core to scale success

Al uw software diensten onder één dak.

Scroll

Onze experten zijn klaar om de wereld te veranderen.
Breng samen met hen uw bedrijf op kruissnelheid.

Kennisdeling en kameraadschap. Twee sleutelwoorden die de rode draad vormen in onze organisatie. Dat is niet vanzelfsprekend in de wereld van consultancy. Onze collega’s werken immers verspreid

over het ganse land. Waar komt dat samenhorigheidsgevoel dan vandaan? Wel, door elkaar te inspireren, aan te moedigen en met elkaar plezier te maken blijven wij een hecht team.

Follow us:

Best Workpace badge

Work Hard, Play Harder

Een leuze die ons op het lijf geschreven is. Door het evenwicht te bewaren tussen werk en plezier werden wij al meermaals een officiële Great Place to Work. In 2021 kunnen we ons met trots zelfs Best Workplace noemen.

Wij vinden de professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedere werknemer ontzettend belangrijk en daarom dagen we onszelf ieder jaar uit om onze ondersteunende taak als werkgever te optimaliseren.

Meer weten over onze unieke werkomgeving? Lees verder